Πιστοποίηση σε Προχωρημένες Δεξιότητες της Πληροφορικής

Για τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν προηγμένες γνώσεις και βαθύτερη κατανόηση των προγραμμάτων της σουίτας εφαρμογών γραφείου Microsoft Office η σχολή μας έχει δημιουργήσει εκπαιδευτικά τμήματα Προχωρημένων Δεξιοτήτων Χρήσης Η/Υ που οδηγούν στην απόκτηση του πιστοποιητικού Unicert Advanced.

Τα τμήματα αυτά απευθύνονται σε μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους, στελέχη επιχειρήσεων και γενικά επαγγελματίες που θέλουν να αποκτήσουν μεγαλύτερη ευχέρεια στη χρήση των εφαρμογών του Microsoft Office, μαθαίνοντας υψηλού επιπέδου τεχνικές και εργαλεία που περιλαμβάνει αυτό το πακέτο προγραμμάτων.

 

Advanced computer training in Excel graphs

 

Το πιστοποιητικό Unicert Advanced

Η πιστοποίηση Unicert Advanced στη Χρήση Η/Υ αποδεικνύει ότι ο κάτοχος της μπορεί να εκτελέσει πιο δύσκολες και σύνθετες εργασίες σε σχέση με το βασικό επίπεδο χρήσης του πακέτου εφαρμογών γραφείου Microsoft Office, με αυξημένη αποδοτικότητα και ευχέρεια.

Αποτελεί ισχυρό εφόδιο κάθε επαγγελματία που χειρίζεται υπολογιστές στην εργασία του αφού αναγνωρίζεται τόσο από τον Δημόσιο όσο και από τον Ιδιωτικό τομέα. Στα νέα ανταγωνιστικά πλαίσια των σύγχρονών επιχειρήσεων, αποδεικνύει ότι ο κάτοχος του έχει την δυνατότητα παραγωγής αποτελεσμάτων υψηλού επιπέδου με αυξημένη παραγωγικότητα, σε ότι αφορά τη xρήση του υπολογιστή και τις νέες τεχνολογίες γενικότερα.

Το πτυχίο περιλαμβάνει τις παρακάτω τέσσερις ενότητες:

  • Επεξεργασία Κειμένου με το Ms Word
  • Υπολογιστικά Φύλλα με το Ms Excel
  • Παρουσιάσεις με το Ms PowerPoint
  • Βάσεις Δεδομένων με την Ms Access

Προϋπόθεση για την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων προχωρημένης Χρήσης Η/Υ είναι η καλή γνώση σε βασικό επίπεδο του Ms Office, που ιδανικά θα συνοδεύεται και από την απόκτηση του εισαγωγικού πτυχίου Unicert Primary. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρία Unicert και το πτυχίο Unicert Advanced μπορείτε να δείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

Unicert Advanced - Syllabus

Unicert - ΕΣΥΔ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για πληροφορίες ή οποιαδήποτε απορία έχετε!

  • Interlingua - Intered Καλλιθέας
  • Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Διά Βίου Μάθησης 1
  • Σπαρτης 84 & Θησέως, Καλλιθέα 176 74
  • Ξένες Γλώσσες Tel: 210 9577081, 210 9593912
  • Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Tel: 211 0129509
  • Email: interlinguakallitheas@gmail.com
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…