Πιστοποίηση στις Βασικές Δεξιότητες της Πληροφορικής

Η σχολή Interlingua - Intered Καλλιθέας έχει μακροχρόνια παράδοση στην εκπαίδευση σπουδαστών κάθε ηλικίας, σε Βασικές και Προχωρημένες Δεξιότητες της Πληροφορικής και Xειρισμού Η/Υ,  με το ευρέως διαδεδομένο πακέτο εφαρμογών γραφείου Microsoft Office.

Ο σχεδιασμός και η δημιουργία των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων στις Βασικές Δεξιότητες της Πληροφορικής είναι διττός και αποβλέπει στην:

 • Απόκτηση ουσιαστικών γνώσεων χειρισμού του ηλεκτρονικού υπολογιστή που είναι απαραίτητες στην σύγχρονη αγορά εργασίας
 • Επαρκή προετοιμασία για την επιτυχία στις εξετάσεις του Πιστοποιητικού Unicert Primary του αναγνωρισμένου φορέα Unicert, που πιστοποιεί την καλή χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή σε βασικό επίπεδο.

 

Modern Desktop Computer

 

Απόκτηση Ουσιαστικών γνώσεων στη Χρήση Η/Υ

Μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο υλικό εκπαίδευσης που διαθέτει η σχολή μας, οι σπουδαστές μας εκπαιδεύονται με ασκήσεις που προσωμειώνουν πραγματικά σενάρια που εμφανίζονται στους εργασιακούς χώρους. Οι εκπαιδευόμενοι έτσι εμβαθύνουν στον χειρισμό των εφαρμογών γραφείου Office της Microsoft και προετοιμάζονται κατάλληλα ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις πληροφορικές απαιτήσεις που έχουν οι εργασιακοί χώροι.

Παράλληλα όμως μέσω των ειδικών τεστ προσομείωσης, που κάνουν κατά την διάρκεια των μαθημάτων τους προετοιμάζονται κατάλληλα και για να αντιμετωπίσουν τις εξετάσεις του πιστοποιητικού Unicert Primary με απόλυτη επιτυχία.

Επιπλέον όλοι οι σπουδαστές της σχολής έχουν τη δυνατότητα, εκτός από την παρακολούθηση των διά ζώσης μαθημάτων, να χρησιμοποιούν την καταξιωμένη e - learning πλατφόρμα εκπαίδευσης στις δεξιότητες πληροφορικής ΑΘΗΝΑ για να καλύπτουν μαθήματα που έχουν χάσει ή να κάνουν επιπλέον επανάληψη τους με περισσότερη θεωρία και ασκήσεις.      

Το Πιστοποιητικό Unicert Primary

Μετά το τέλος της εκπαίδευσης σε κάθε μία από τις Βασικές Ενότητες Χειρισμού Η/Υ του προγράμματος σπουδών, οι σπουδαστές μας είναι άριστα προετοιμασμένοι ώστε να λάβουν μέρος με επιτυχία, στις εξετάσεις πιστοποίησης του αναγνωρισμένου από τον ΕΟΠΠΕΠ φορέα πιστοποίησης Unicert και να αποκτήσουν το πιστοποιητικό Unicert Primary.

To πιστοποιητικό αυτό  πιστοποιεί τις γνώσεις ενός χειριστή Η/Υ μέσου επιπέδου, ο οποίος μπορεί να χειρίζεται σε ικανοποιητικό βαθμό τις εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου του πακέτου Ms Office και του λειτουργικού συστήματος Windows, και να είναι αποτελεσματικός και παραγωγικός στην εργασία του αλλά και την προσωπική του χρήση.

Η εξέταση για την πιστοποίηση Unicert Primary καλύπτει τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:

 • Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων με το λειτουργικό Windows 2007, 2010
 • Επεξεργασία Κειμένου με το Ms Word
 • Υπολογιστικά Φύλλα με το Ms Excel
 • Internet & Επικοινωνίες με τον Ms Internet Explorer και το Ms Outlook
 • Παρουσιάσεις με το Ms PowerPoint
 • Βάσεις Δεδομένων με την Ms Access

Τα πτυχία του φορέα Unicert είναι αποδεκτά από όλους τους διαγωνισμούς προσλήψεων του ΑΣΕΠ, αλλά και για άλλου είδους μεταβολές στον Ελληνικό Δημόσιο τομέα και είναι διαπιστευμένα από τον ΕΣΥΔ κατά: ISO/17024 : 2012. Σχετικά μπορείτε να επισκεφθείτε και τους παρακάτω υπερσυνδέσμους:

Unicert Primary - Syllabus

ΕΣΥΔ - Unicert

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για πληροφορίες ή οποιαδήποτε απορία έχετε!

 • Interlingua - Intered Καλλιθέας
 • Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Διά Βίου Μάθησης 1
 • Σπαρτης 84 & Θησέως, Καλλιθέα 176 74
 • Ξένες Γλώσσες Tel: 210 9577081, 210 9593912
 • Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Tel: 211 0129509
 • Email: interlinguakallitheas@gmail.com
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…