Προφίλ Interlingua - Intered Καλλιθέας

Τo Κέντρο Ξένων Γλωσσών - Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 1 Intelingua - Intered  Καλλιθέας δραστηριοποιείται δημιουργικά στο χώρο της εκπαίδευσης μαθητών και ενηλίκων για περισσότερο από μία δεκαετία.

Με ισχυρή παρουσία στα Νότια Προάστια τόσο στην ξενόγλωσση εκπαίδευση όσο και στην εκπαίδευση των Νέων Τεχνολογιών για παιδιά και ενήλικες, δίνουμε το προσωπικό μας στίγμα προάγοντας την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στις μικρές ηλικίες αλλά και τη Διά Βίου Μάθηση των ενηλίκων.

Κληρονομώντας την τεχνογνωσία  του Όμιλου Interlingua, που από το 1978 πρωτοπορεί στην Ξενόγλωσση εκπαίδευση, βελτιώνουμε και εξελίσσουμε διαρκώς τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και δημιουργούμε νέα που συμβαδίζουν με τις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής μας σχετικά με τις Νέες τεχνολογίες και την Διά Βίου Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Το υψηλό επίπεδο οργάνωσης, η άρτια διοικητική υποστήριξη και οι καταξιωμένοι καθηγητές μας, αποτελούν εγγύηση για τις υψηλού επιπέδου σπουδές που προσφέρουμε, αλλά και την άριστη επικοινωνία μεταξύ διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού, εκπαιδευομένων και γονέων.

Επιπλέον η ελκυστική πολιτική διδάκτρων που ακολουθεί η σχολή μας δίνει τη δυνατότητα σε πολύ μεγάλο αριθμό σπουδαστών να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και ταυτόχρονα αποτελεί σύμμαχο των γονέων στην εποχή της κρίσης στην προσπάθεια που κάνουν για την ανατροφή και τη μόρφωση των παιδιών τους.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για πληροφορίες ή οποιαδήποτε απορία έχετε!

  • Interlingua - Intered Καλλιθέας
  • Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Διά Βίου Μάθησης 1
  • Σπαρτης 84 & Θησέως, Καλλιθέα 176 74
  • Ξένες Γλώσσες Tel: 210 9577081, 210 9593912
  • Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Tel: 211 0129509
  • Email: interlinguakallitheas@gmail.com
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…